Over ons

TC Autotechniek, ondersteunt!

TC Autotechniek is een onderdeel van TC Automotive, waarvan de geschiedenis start in 1946. TC Automotive is met meer dan 17 vestigingen verspreid over Zuidoost-Brabant en Limburg, een waardevolle toeleverancier van Auto-onderdelen, Equipment en Banden, dit aan voornamelijk autobedrijven. De kracht van TC Automotive is niet enkel onze brede voorraad en snelle levering, maar zeker ook de technische ondersteuning en trainingen die we onze klanten bieden.

Eigen trainingscentrum in Eindhoven

In ons trainingscentrum worden onze klanten bijgeschoold over de nieuwste innovaties, denk daarbij o.a aan diagnose trainingen, systeemtrainingen over autonoom rijden en hybridetechnologie. Hiermee blijven onze klanten grip houden op de nieuwste technische ontwikkelingen. We werken met een doordacht concept, waarbij we na het afnemen van een intrede toets voor iedere technicus een uitgebreid opleidingsplan uitrollen. Zo krijgt iedere technicus een opleidingsplan dat bij zijn opleiding- en/of kennisniveau past.

Diagnose– en Technisch (Diesel) centrum

In het Diagnose– en Technisch (Diesel) centrum in Sittard, worden onder andere diesel- en benzine componenten getest. In de modern uitgeruste werkplaats helpen de diagnose-specialisten onze klanten bij complexe storingen aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Uiteraard spreekt het voor zich, dat we hier continu investeren, in de training van onze medewerkers en diagnosesystemen. Hiermee is TC Autotechniek uitgegroeid tot een belangrijk technisch verlengstuk van het Autobedrijf.

Werkplaatservices en inbouwservices op locatie

Of het nu gaat om het spoelen van een versnellingsbak, het onderhouden of repareren van een modern aircosysteem met 1234yf koelmiddel, het verwijderen van vastzittende injectoren of het inbouwen van een SCM-goedgekeurd alarm systeem. TC Autotechniek heeft mobiele servicemonteurs in dienst die naar uw werkplaats komen, om diverse werkzaamheden voor u uit handen te nemen. Uw aanvraag kunt u eenvoudig zowel online als telefonisch aanmelden, eenvoudiger kunnen we het u niet maken.

Onze locatie