Over ons

PartsPoint Techniek, Part of your deal.

PartsPoint Techniek is een onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux. PartsPoint is met ruim 100 vestigingen verspreid over Nederland een waardevolle toeleverancier van Auto-onderdelen, Equipment en Banden aan voornamelijk autobedrijven.

De kracht van PartsPoint is niet enkel onze brede voorraad en snelle levering, maar zeker ook de technische ondersteuning en trainingen die we onze klanten bieden.

Eigen trainingscentra

In onze trainingscentra worden onze klanten bijgeschoold over de nieuwste innovaties, zoals bijvoorbeeld autonoom rijden en hybride en EV- technologie. Hiermee blijven ze grip houden op de technische ontwikkelingen.

We werken met een uitgebreid trainingsplan dat na een intredetoets samen met de klant wordt uitgerold. Zo krijgt iedere technicus een opleidingsplan wat bij zijn opleiding- en/of kennisniveau past.

Diagnose– en Technisch centrum

In het Diagnose –en Technisch centrum in Sittard worden onder andere diesel en benzine componenten getest maar ook voor diagnose aan benzine, diesel HV en EV-personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s bent u bij ons aan het juiste adres.

In de modern uitgeruste werkplaats helpen de diagnose-specialisten onze klanten bij complexe storingen aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens. We investeren continue in training van onze medewerkers en diagnosesystemen zoals merktesters, interfaces en OE- software. Hiermee is PartsPoint Techniek uitgegroeid tot een belangrijk technisch verlengstuk van het autobedrijf.

Werkplaatservices en inbouw services op locatie

Of het nu gaat om het spoelen van een versnellingsbak, het onderhouden of repareren van een modern aircosysteem met 1234yf koelmiddel of het verwijderen van vastzittende injectoren of het inbouwen van een SCM – goedgekeurd alarmsysteem.

PartsPoint Techniek heeft mobiele servicemonteurs in dienst die naar uw werkplaats komen om diverse werkzaamheden voor u uit handen te nemen. Uw services aanvraag kunt u eenvoudig zowel online als telefonisch aanmelden, eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Onze locatie