Over ons

TC Autotechniek, ondersteunt!

TC Autotechniek is een onderdeel van TC Staadegaard Automotive, met meer dan 33 vestigingen verspreid over Brabant, Limburg, Gelderland en Overrijsel zijn we een waardevolle toeleverancier van Auto-onderdelen, Equipment en Banden, dit aan voornamelijk autobedrijven. Onze kracht is niet enkel onze brede voorraad en snelle levering, maar zeker ook de technische (fysieke) ondersteuning en trainingen die we onze klanten bieden.

Eigen trainingscentra in Sittard,Eindhoven en Apeldoorn.

In onze trainingscentra worden onze klanten bijgeschoold over de nieuwste innovaties, denk daarbij o.a aan diagnose trainingen, systeemtrainingen, Pass Thru trainingen en Hybride/EV technologie. Hiermee blijven onze klanten grip houden op de nieuwste technische ontwikkelingen. We bieden onze klanten deze technische ondersteuning aan in een doordacht concept Tech360, waarbij we onze klanten naast training toegang geven tot een professionele helpdesk.

Diagnose– en Technisch (Diesel) centrum

In het Diagnose– en Technisch (Diesel) centrum in Sittard, worden onder andere diesel- en benzine componenten getest. In de modern uitgeruste werkplaats helpen de diagnose-specialisten onze klanten bij complexe storingen aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Uiteraard spreekt het voor zich, dat we hier continu investeren, in de training van onze medewerkers en diagnosesystemen. Hiermee is TC Autotechniek uitgegroeid tot een belangrijk technisch verlengstuk van het Autobedrijf.

Werkplaatservices en inbouwservices op locatie

Of het nu gaat om het spoelen van een versnellingsbak, het onderhouden of repareren van een modern aircosysteem met 1234yf koelmiddel, het verwijderen van vastzittende injectoren of het inbouwen van een SCM-goedgekeurd alarm systeem. TC Autotechniek heeft mobiele servicemonteurs in dienst die naar uw werkplaats komen, om diverse werkzaamheden voor u uit handen te nemen. Uw aanvraag kunt u eenvoudig zowel online als telefonisch aanmelden, eenvoudiger kunnen we het u niet maken.

Onze locatie